Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αν υπήρχαν λιγότεροι σωτήρες.

Γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης.
Ας υποθέσουμε πως υπήρχαν λιγότεροι σωτήρες. Αναφέρομαι σε αυτούς, οι οποίοι αφού διοίκησαν την χώρα με ψέματα φέρνοντάς την ως τον γκρεμό, σε μια περίεργη κρίση ηθικοπλαστικής μετάνοιας υποστηρίζουν δύο περίεργα πράγματα.

Πως τώρα λένε αλήθεια και πως θα την σώσουν. Ας πούμε δηλαδή πως η Ελληνική Βουλή ψήφιζε όχι στη νέα δανειακή σύμβαση, το κούρεμα και το μνημόνιο. Τι θα σήμαινε λοιπόν αυτό;...

Πουλήθηκε σε Ηλεκτρονική Δημοπρασία στο eBay κλεμμένο Αρχαίο Ελληνικό Ασημένιο κρεμαστό κόσμημα Σκοπέλου.

Θέλουμε να καταγγείλουμε την ληστεία των αρχαιοτήτων μας από την Σκόπελο και ζητάμε κάποιος εισαγγελέας πατριώτης να επέμβει και να ερευνήσει την καταγγελία μας πως πουλήθηκε σε Ηλεκτρονική Δημοπρασία στο eBay κλεμμένο Αρχαίο Ελληνικό Ασημένιο κρεμαστό κόσμημα Σκοπέλου.

Sold For: or Sign In to see what it's worth.
Sold Date: 05/01/2009
Channel: Online Auction...

Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ζήτησαν άμεσα την αυτονομία τους!

«Για πρώτη φορά, μετά από τόσα χρόνια, οι πολιτικοί και κομματικοί ηγέτες της ελληνικής μειονότητας «MEGA», που ζουν στην Αλβανία, ζήτησαν ανοιχτά την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα του πρακτορείου ‘ΙΝΑ’.

Η απαίτηση αυτή, αναφέρθηκε την ...

'Ετσι χτυπάμε την αισχροκέρδεια των μεγαλο-supermarkets. - "Έφυγαν όλες οι πατάτες"...

"Έφυγαν" όλες οι πατάτες...
Από την σελίδα των Εθελοντών Ν. Πιερίας:

Φίλες και φίλοι, Υποχρεωθήκαμε να διακόψουμε την υποβολή των παραγγελιών, διότι, ήδη έχει συμπληρωθεί η ποσότητα των 24 τόνων, την οποία δύναται να διαθέσει/μεταφέρει ο παραγωγός με τον οποίο έχουμε κλείσει τη ...

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί επενδύουμε στον Hellenismus και όχι στον Ελληνισμό;

Γράφει ο Νίκος Γεωργαντζάς.
Και γιατί άραγε ψηφίζουμε Hellenismus και όχι Ελληνισμό; Ίσως όντως να χρήζει τούτο νομικής παρέμβασης από εισαγγελείς, αλλά το φαινόμενο της υπερψήφισης από 199 μέλη της πολιτικής τάξης του μνημονίου #2, το οποίο αντί γιά συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία περιέχει... κουκίδες [1], δεν παύει να είναι παρά ένα παράδειγμα της επένδυσης της πολιτικής αυτής τάξης στον Hellenismus και όχι στον Ελληνισμό.

Με το να...

Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να αλληλοσκοτωθούμε!

Ζούμε σε χαλεπούς καιρούς και για την πατρίδα μας οι στιγμές είναι κρίσιμες, όπως συνηθίζουν να γαυγίζουν τα πολιτικά κουτάβια.

Πολύ κρίσιμες έως και πονηρές. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα επεισόδια είναι στημένα από παρακρατικούς κουκουλοφόρους (βούιξε το διαδίκτυο από βίντεο και φωτογραφίες), αλλά όλοι οι προπαγαναδιστές, πολιτικοί και τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να...

Ν. Farage:"Η νεοταξική τρόικα οδηγεί την Ελλάδα σε βίαια επανάσταση!"

Εάν ήμουν Έλληνας πολίτης θα ήμουν και εγώ εκεί έξω και θα προσπαθούσα να ρίξω αυτό το τερατούργημα που έχει εγκαθιδρυθεί στον λαό.

Δείτε το βίντεο...

Έκρηξη Παπούλια! Ποιος είναι ο Σόιμπλε που λοιδορεί την Ελλάδα;

Με ένα άνευ προηγουμένου "ξέσπασμα", ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επιτίθεται εναντίον των Γερμανών, των Ολλανδών και των Φιλανδών που συμπεριφέρονται όχι ως εταίροι, αλλά ως στυγνοί δανειστές που θέλουν να ρίξουν την Ελλάδα στο καναβάτσο.

"Δεν δέχομαι να...Δείτε το βίντεο...

Ο μονόδρομος των Ελλήνων, ο δικός μας μονόδρομος .

Η Χώρα λέγεται Ελλάδα.
Είναι η δική μας Χώρα.

Η Πατρίδα μας...
Σήμερα είναι μια Χώρα Περιορισμένης Ευθύνης...

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συμφωνία ή σύγκρουση;

Γράφει ο Χρίστος Τσικούρας*.
 Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως, ίσως είναι φρόνιμο να τα πηγαίνουμε καλά με τους ισχυρούς και να υποχωρήσουμε και σε κάτι άδικο που μας ζητούν, ώστε να μη οξύνονται τα πράγματα. Έτσι ίσως καταφέρουμε να είμαστε σε μια ανεκτή κατάσταση.

Ίσως μάλιστα να είναι αυτό καλύτερο από μια σύγκρουση μαζί τους που θα μας διέλυε εντελώς.
Τι μας δίδαξε όμως η ιστορία. Δεν πέρασε και πολύ καιρός από...

Ο πόλεμος των κατασκόπων τώρα και στη... βιοχημεία.Τι κάνει το «βιολογικό» κομπιούτερ;

Ο πόλεμος των κατασκόπων μεταφέρεται πλέον και στο πεδίο της βιοχημείας.

Αμερικανοί και Ισραηλινοί επιστήμονες, δημιούργησαν ένα βιολογικό κομπιούτερ, κατασκευασμένο αποκλειστικά από βιομόρια, που είναι ικανό να...

“Τελείωσαν τα εύκολα ναι και τα εύκολα όχι. Μια ματιά στην τρέχουσα συγκυρία.

Γράφει ο Μαυροζαχαράκης Μανόλης*.
Τα ποικίλα τραγελαφικά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια με την χώρα μας, θυμίζουν το δράμα ενός αλκοολικού σε ανίατο στάδιο, ο οποίος εισάγεται σε κλινική αποτοξίνωσης και οι θεράποντες ιατροί του χορηγούν μια ισχυρή δόση αλκοόλ ως συνταγή για να τον θεραπεύσουν.

Δυστυχώς ένα τέτοιο “κυνικό” σκηνικό στήθηκε γύρω από το νεοελληνικό δράμα χρέους και οι συμμετέχοντες σε αυτό αποδείχτηκαν ως καλοί υποκριτές στην «φαρσοκωμωδία» και...

Η Περιφέρεια στηρίζει την ίδρυση Παραρτήματος της Α.Σ.Κ. Τεχνών στο Τσεπέλοβο Ζαγορίου.

Με την στήριξη και συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου, προωθείται μια σημαντική δομή για το Ζαγόρι και τον πολιτισμό γενικότερα. Αφορά τη λειτουργία Καλλιτεχνικού Σταθμού της Ανώτατης Σχολής Τεχνών στο Τσεπέλοβο, με την οποία αναμένεται η αναβάθμιση της περιοχής και η στήριξη της τοπικής οικονομίας

Ύστερα από αλλεπάλληλες...

Ιερή Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης.

Τήν Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 καί ὥρα 9:00 - 10:00 τὸ πρωΐ, στὸ Παρεκκλήσιο τοῦ Ἁγίου Γεωργίου (κάτω ἀπὸ τὸν Ἱ. Ναὸ τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ), θὰ τελεσθεῖ Θεία Λειτουργία εἰδικὰ γιὰ τὰ παιδιὰ τῶν Σχολείων τῆς Πόλης μας.

Εἶναι μιὰ σπάνια εὐκαιρία ποὺ δὲν πρέπει νὰ τὴν χάσει κανείς. Καλὸ θὰ...

Let's do it Greece 2012 - Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!

Το "Let's Do It" είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Τελικά στις 3 Μαΐου του 2008, 50.000 εθελοντές καθάρισαν 10.000 τόνους σκουπιδιών από δασικές εκτάσεις. Από τότε το (δείτε το βίντεο) ...

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Έλληνες της ΕΕ προς Α.Μέρκελ με 18 "σκοτεινά" ερωτήματα.

Καταπέλτης είναι η επιστολή που έστειλε προς την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο σύλλογος «Νέα Φιλική Εταιρεία», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην επιστολή, που κυκλοφόρησε ευρύτατα στο...

ΟΧΙ λοιπόν ... δεν βγάζω το σκασμό!

Σε ένα τσίρκο εγκλωβισμένοι να κοιτάμε σαν χαμένοι τα κοράκια που πετάνε δυνατά χειροκροτούμε.
Μα το τέρας δεν χορταίνει θέλει όλη την οικουμένη να είναι πάντα γερασμένη σιωπηλή και υπνωτισμένη.. 

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

Ηλεκτρονικά Ναρκωτικά.

Γράφει ο συγγραφέας, Θοδωρής Καραγεωργίου.
Είναι πλέον κοινώς παραδεκτό πως ένα νέου είδους ναρκωτικό έχει κάνει την εμφάνισή του στην κοινωνία μας εδώ και αρκετό καιρό.

Εκ πρώτης όψεως, όπως και κάθε νέα «ασθένεια», μοιάζει άφοβο και χωρίς ιδιαίτερα και εμφανή συμπτώματα. Ο εθισμός στο διαδίκτυο όμως απασχολεί πλέον σοβαρά και σε μεγάλο βαθμό ψυχίατρους...

Κυνηγάει τα blogs η ΕΡΤ!

Νομικά εναντίον 18 blogs και sites θα κινηθεί η ΕΡΤ, μετά από απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου. Παράλληλα θα στραφεί και κατά των συγγραφέων των κειμένων που αναρτήθηκαν , από τα οποία η ΕΡΤ θεωρεί οτι υπέστη ζημιά η εικόνα της λόγω της αναπαραγωγής ψεύτικης είδησης από τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Αφορμή αποτέλεσε το μοντάζ που έγινε σε απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, με...

"Δεν θέλει εφησυχασμό από τους γονείς στη χρήση του internet από τα παιδιά". Αποκλειστικό άρθρο του προϊστάμενου του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Του Μανώλη Σφακιανάκη
Προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής

Με δύο μορφές εγκλημάτων ασχολείται το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:
- Εγκλήματα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (computer crimes)
- Εγκλήματα μέσω διαδικτύου (cyber crimes) Συγκεκριμένα...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πως συνδυάζονται τα τεχνητά νέφη από τα Chemtrails με το HAARP;

Το παραδεκτό από τη νέα τάξη υπαρχών σύστημα H.A.A.R.P. βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P. υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για το H.A.A.R.P. και τα τεχνητά νέφη που είναι γεμάτα με οξείδια του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας απλή φυσική. Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο (δείτε το βίντεο)...

Η Χρονίζουσα Αδικία των Γερμανικών Οφειλών και το Κτύπημα της Χάγης στο Μαυροφορεμένο Δίστομο.

Γράφει ο Γιώργος Γκορέζης*.
Η Γερμανική Κυβέρνηση στις 29 Δεκεμβρίου 2009 είχε ασκήσει αγωγή για ετεροδικία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για αναίρεση της απόφασης του Αρείου Πάγου της Ιταλίας, που αφορά αποζημίωση 60 εκ. ευρώ για τα θύματα του Διστόμου.

Στις 3-2-2012 το δικαστήριο της Χάγης δικαίωσε τη Γερμανία. Το νέο κτύπημα στο μαυροφορεμένο Δίστομο κανέναν δεν εξέπληξε. Η απόφαση του ...

Οι Ηπειρώτες βαδίζουν μπροστά προς έναν καινούργιο κόσμο.

Του Χαράλαμπου Γαλιάνδρα-Αρτινού.
Πολλαπλά μηνύματα ελπίδας, δύναμης και ενότητας πλημμύρισε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατά τη διάρκεια του ετήσιου πανηγυρικού ανταμώματος παράδοσης και πολιτισμού, που οργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.

Εκπορεύτηκαν από την αθρόα προσέλευση χιλιάδων απόδημων, που...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Nigel Farage: " Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο από μια αποικία!"

Ο συνήθης ύποπτος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ξαναχτυπά. Η ομιλία της χρονιάς από τον Nigel Farage.

"Πραγματικά φοβάμαι πολύ για όσα θα συμβούν στην Ελλάδα αν συνεχίσουμε αυτή την τρέλα..."
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

"Θα βγάλουμε τα όπλα" λέει ο γέροντας όποιος πειράξει την ορθοδοξία.(Video) π. Γ. Μεταλληνος και Δ. Τσελεγγίδης με Ρουμάνο Γέροντα.

Θα βγάλουμε τα όπλα’ λέει ο γέροντας όποιος πειράξει την ορθοδοξία.(Video) π. Γ. Μεταλληνος και Δ. Τσελεγγίδης με Ρουμάνο Γέροντα.

Δείτε το βίντεο...

Συλλόγος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων: "Τώρα που ξεσηκώθηκαν οι πολίτες... ενδιαφέρονται οι πολιτικοί θορυβηθέντες."

Τώρα που ξεσηκώθηκαν οι πολίτες εκφράζοντας με τις υπογραφές αγανάκτηση και οργή για τις καταστροφικές σε βάρος της Λίμνης ενέργειές τους, οι πολιτικοί θορυβηθέντες δείχνουν όψιμο ενδιαφέρον για τη Λίμνη και το Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.).

Εάν πράγματι ενδιαφέρονταν να συμβάλουν θετικά στη διαμόρφωση ενός ...

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Συγκλονιστικό βίντεο για τους "Αγανακτισμένους" και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι "αγανακτισμένοι" νοιάζονται περισσότερο για το χρήμα παρά για την Ελλάδα και το έθνος τους. 

Αν έχω λάθος ας γίνει σύνθημα των "αγανακτισμένων" το παρακάτω:
"Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες". 
Aν γίνει αυτό,τότε τους παραδέχομαι (Μην χάσετε  αυτό το βίντεο) ...

Η JP Morgan του δομημένου ομολόγου ποντάρει στη χρεοκοπία μας.

Η εφημερίδα Δημοκρατία δημοσίευσε ένα ενδιαφέρον άρθρο στο κυριακάτικο φύλο της που δείχνει από την «κλειδαρότρυπα» την σκληρή κουλτούρα κερδοσκοπίας της διεθνούς χρηματαγοράς.

Το άρθρο παρουσιάζει e-mail ενός χρηματιστή της JP Morgan, που ασχολείται με αγοραπωλησίες ασφάλιστρων έναντι κινδύνου χρεωκοπίας (CDS). Το εν λόγω άτομο...

Τιποτένιοι πολιτικοί, αδέκαστοι δικαστές και νέο Σύνταγμα.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Μείζον πολιτικό ζήτημα δημιουργήθηκε προ ημερών με αφορμή την αρχική παραίτηση των δυο οικονομικών εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, επιφορτισμένων να διαχειρίζονται το οικονομικό έγκλημα και οι οποίοι δήλωσαν πως:

«δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ΄ υπαγόρευση, πολλώ μάλλον δε, δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε άλλοθι και μια θεσμική κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για τα πολυποίκιλα οργανωμένα...

Έλληνες Youtubers: "Πατρινό καρναβάλι 2012!"

Είμαστε μια παρέα που απαρτίζεται από απλούς και ανεξάρτητους Έλληνες πολίτες.

Η παρέα μας επικεντρώνεται στο ζήτημα της Ελευθερίας και της Προστασίας της ιδιωτικής ζωής που απειλείται, κυρίως μέσω των ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων, όπου το πιο ορατό μέρος είναι οι ID κάρτες «ταυτότητες» - «ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ». Σκοπός μας, λοιπόν, είναι...

Ο Χριστόδουλος των Ελλήνων.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Στις 28 Ιανουαρίου 2012 συμπληρώθηκαν  τέσσερα χρόνια από την αποδημία του Μεγάλου Έλληνα Ιεράρχη, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κυρού Χριστοδούλου.

Ο Μεγάλος αυτός αγωνιστής της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, είχε βρει ένα μαγικό τρόπο επικοινωνίας με τους συνέλληνες.
Με τους τρυφερούς αλλά συνάμα πύρινους λόγους του, κέρδιζε την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και τα ...

 
online