Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

H Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας (governing Stones of Georgia)..

Ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες.
Ένα μήνυμα γραμμένο σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες.
Ένα μήνυμα σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής.

"Οϊτε οί λίθοι την όδών δεικνύντων οίώνοί σωφροσύνης".
ΔΕΙΤΕ τις δέκα συγκλονιστικές οδηγίες και το βίντεο...

Η ψήφος ως πράξη πίστεως.

Γράφει ο Χρίστος Τσικούρας .
Η παράδοση μας, μας πληροφόρησε ότι είναι δεδομένη η ροπή των ανθρώπων προς το κακό εκ νεότητος. Αυτήν λοιπόν η ροπή χρειάζεται να ανακοπεί από μια άλλη δύναμη.

Φυσικά αυτήν η άλλη δύναμη που αλλάζει την πορεία, από το κακό προς το καλό, είναι η δύναμη του Θεού. Αυτό είναι ωραία διατυπωμένο στο αντίφωνο των αναβαθμών «Εκ νεότητός μου, πολλά πολεμεί με πάθη, αλλ' αυτός αντιλαβού και...

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κείμενο "καταπέλτης" του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης στον Χρυσοχοϊδη για στρατόπεδα λαθρομεταναστών.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην δημοσιεύσουμε την εξαιρετική και μαχητική επιστολή του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (...) σχετικά με τη δημιουργία Στρατοπέδου Υποδοχής (λαθρο)μεταναστών στην Νεάπολη Κοζάνης.

Η επιστολή του κ. Παύλου έχει ως εξής:
"Είτε το θέλουν οι τοπικές κοινωνίες είτε όχι, είτε το θέλετε, είτε όχι θα γίνει" είπε ο...

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο "άλλος δρόμος" των Ισλανδών, πρόσκληση για αντίδραση και δράση.

Γράφει ο Nicolas Tz.
Τις προηγούμενες ημέρες όλοι μας γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς υποκρισίας και θράσσους μαζί. Οι προδότες του λαού, οι δολοφόνοι του λαού άρχισαν να επιστρατεύουν τα προεκλογικά τους επιτελεία, άρχισαν να επιστρατεύουν την προπαγάνδα αλλά και τις απειλές για τις επερχόμενες κομματικές συγκεντρώσεις.

Με περισσό θράσσος μιλάνε για εκλογικές νίκες και ταυτόχρονα καταθέτουν (ν)τροπολογίες για την διάσωση των κομμάτων τους από τα δάνεια. Όλα αυτά την...

Λόγοι και αιτίες που δεν οριοθετούμε την ΑΟΖ.

Γράφει ο Α. Γρυπαίος*. 
Πολλά έχουν γραφεί γύρω από αυτό το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης ( Α.Ο.Ζ. ) και έχει αναλυθεί πλήρως, με βιβλία, γραφές και χάρτες.

Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε με απλά λόγια, να εξηγήσουμε τους λόγους και αιτίες γιατί οι δοσίλογοι πολιτικοί μας (των δύο κομμάτων εξουσίας), αρνούνται να οριοθετήσουν την Ελληνική Α.Ο.Ζ. ενώ όλα τα άλλα παράκτια κράτη έχουν οριοθετήσει και ασφαλίσει τη...

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: "Τότε αγώνας, με σύμμαχο την φτώχεια, για την Ελλάδα. Σήμερα, τι ; "

Αγαπητοί μου Χριστιανοί,
Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 μας γυρίζει 191 χρόνια πίσω. Και μας φέρνει στην Αγία Λαύρα, στα Δερβενάκια, στο Μανιάκι, στην Γραβιά, στο Μεσολόγγι, στην Χίο και στα Ψαρά. Σε όλους εκείνους τους θρυλικούς και αιματοπότιστους τόπους, όπου οι Έλληνες, με ελάχιστα πολεμικά μέσα, τα έβαλαν με την πανίσχυρη τότε Οθωμανική Αυτοκρατορία.

 Και την ενίκησαν κατά κράτος. Μόνοι τους, με την Ευρώπη εχθρική...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σπανουδάκης: "Ἐμπνέομαι ἀπό τόν Χριστό, τήν Ἑλλάδα, τόν ἥλιο, τή θάλασσα, τή μοναξιά, τόν πόνο, τό θάνατο καί τήν Ἀνάσταση" .

Με αφορμή τις δυο προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 24 και 25 Μαρτίου, ο διακεκριμένος συνθέτης, Σταμάτης Σπανουδάκης, μιλά στο Cosmo.gr για τα πρώτα του βήματα στη μουσική, την πηγή έμπνευσής του αλλά και την Ελλάδα.

Η πρώτη σας επαφή με τη μουσική. Τη θυμάστε; Τι σας οδήγησε σε αυτήν;
Ανεπιφύλακτα ομολογώ ότι...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τhe Guardian: Τι έπεται για την Ελλάδα - κατάρρευση ή ανάσταση;

Του Κώστα Δουζίνα
Ο τρόπος που παρουσιάζεται η ελληνική τραγωδία τα τελευταία δύο χρόνια δίνει την εντύπωση πως τα οικονομικά είναι κάποια φοβερά περίπλοκη επιστήμη.

 Ωστόσο οι οικονομολόγοι του κυρίαρχου ρεύματος που έδωσαν πιστοποιητικό αρίστου υγείας στη Λίμαν λίγο πριν καταρρεύσει, προέβλεψαν πως από το 2012 η ελληνική οικονομία θα ξεκινούσε να...

Πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ : Το πρώτο βήμα έγινε – τώρα η ευθύνη στην αυτοδιοίκηση.

Μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Σχεδιασμού και Εξειδίκευσης, το Πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ για τον Αμβρακικό πήρε το δρόμο της υλοποίησής του.

 Στη συνεδρίαση της Παρασκευής 9/3 στο Υπουργείο Ανάπτυξης με προεδρεύοντα τον υφυπουργό κ. Θάνο Μωραΐτη η ...

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η Εθνική μας Μοναξιά.

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης*.
Μέσα από τη διαστρέβλωση της γλώσσα, που περίτεχνα μεθοδεύουν από καιρό, τους είναι ευκολότερο να αλλοιώνουν και τις έννοιες των λέξεων.

Μετά την αλλοίωση της έννοιας της πατρίδα, που την εκλαμβάνουν ως κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι που επιλέξαμε για μία πετυχημένη καριέρα όπως έκανε ο τέως πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, τώρα μεθοδεύουν και τη διαστρέβλωση της έννοιας της Ενωμένης Ευρώπης και...

2,4 εκατομμύρια υπογραφές κατά της συνθήκης ACTA κατατέθηκαν στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Η γνωμάτευση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το ACTA θα κρίνει το μέλλον της» δηλώνει ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Καθηγητής Ιωάννης Α. Τσουκαλάς.

 2,4 εκατομμύρια υπογραφές χρηστών του διαδικτύου συγκεντρώθηκαν κατά της συνθήκης ACTA και παραδόθηκαν στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη συνεδρίασή της αυτή την εβδομάδα.
Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης των...

Βίντεο με chemtrails χθες από τα Ιωάννινα.

Το παρακατω βιντεο ειναι αυτο που εγινε χτες στα Ιωαννινα!
Δεν ειναι η πρωτη φορα που οταν εχει ηλιο συμβαινει αυτο!! απλα χτες μεσα σε δυο ωρες περασαν πανω απο 20 αεροσκαφη και ο ουρανος γεμισε με νεφος το οποιο σε καποια στιγμη νομιζες οτι.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ....

Ξεκίνησε η φίμωση των blogs στην Ελλάδα;

«Ο καταναγκασμός που αφαιρεί από τους ανθρώπους την ελευθερία να κοινοποιούν δημόσια τις απόψεις τους, τους αφαιρεί και την ελευθερία της σκέψης» (Καντ)
 Η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα, υπάρχει εφόσον αυτά που λες, δεν αγγίζουν ευαίσθητες χορδές.

Πρόσεξε μη πεις κάτι κακό γιαυτούς , μαύρο σκοτάδι σε έφαγε…

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η χρεοκοπία της Ελλάδος, η Ισλανδία και η ανάγκη του νέου Συντάγματος.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Μετά τις Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 τις τύχες της χώρας μας διαχειρίστηκε το ΠΑΣΟΚ. Έτσι, τα δυο χρόνια που κυβέρνησε ο κ. Παπανδρέου παρακολουθήσαμε ένα κινηματογραφικό θρίλερ, όπου στυγνοί πολιτικοί εγκληματίες δολοφόνησαν και στην συνέχεια διαμέλισαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, δηλαδή τη μεσαία αστική τάξη, τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας.

Επί δυο χρόνια επέβαλαν στον Ελληνικό λαό λανθασμένες οικονομικές συνταγές, που όλες απέτυχαν παταγωδώς. Αυτοί, οι...

Κίνημα για φθηνά τρόφιμα σε όλη την Ελλάδα.

Διαστάσεις πανελλαδικού χαρακτήρα παίρνει το κίνημα για την εξασφάλιση συνθηκών που θα επιτρέψουν τη διάθεση στην αγορά φθηνών τροφίμων.

Ομάδες εθελοντών αναλαμβάνουν δράση προκειμένου να...

Φλωρίνης Θεόκλητος: "Ως εδώ ο μαρασμός του τόπου μας".

Το Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Μαρτίου χαιρέτισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος.

H Romfea.gr δημοσιεύει παρακάτω τον χαιρετισμό του κ. Θεοκλήτου:
«Ως επίσκοπος της ακριτικής και πολύπαθης αυτής Μητροπόλεως χαιρετίζω με ενθουσιασμό τις δυναμικές κινητοποιήσεις του Φλωρινιώτικου λαού που στόχο τους έχουν τη...

Γκρίζοι Λύκοι και Τούρκοι έποικοι τρομοκρατούν τους εγκλωβισμένους στην Καρπασία .

Οι καταγγελίες στον ΟΗΕ από τους Έλληνες πέφτουν βροχή, όμως οι αξιωματούχοι του, αντί να ασκούν πιέσεις στην τουρκική πλευρά να κάτσει ήσυχα και να σταματήσει να πιέζει τους εγκλωβισμένους για να φύγουν, προσπαθούν να μεθοδεύσουν λύσεις, στο πλαίσιο των απαιτήσεων της Τουρκίας.

Οι Έλληνες, προσπαθούν. Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας, του...

 
online