Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Καταφίλι Στομίου στην Κόνιτσα.



Στις παρυφές της Κόνιτσας, στούς πρόποδες του όρους Τραπεζίτσα και στα 100 μόλις μέτρα από την είσοδο-στόμιο της χαράδρας Αώου και από το πέτρινο μονότοξο γεφύρι, δεσπόζει...
επιβλητικό και αγέρωχο το Καταφίλι Στομίου.
Σμιλεμένο εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά από ατόφια μαύρη πέτρα, πραγματικά και απόλυτα πέτρινο, χτισμένο από μαστόρους-τεχνίτες της πέτρας, αποτελεί σύγχρονο μεν, αντιπροσωπευτικότατο δε δείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Το Καταφίλι Στομίου υποδέχτηκε απλόχερα τους πρώτους του επισκέπτες μόλις τον Οκτώβριο του 2008 ξεκινώντας την πολλά υποσχόμενη πορεία του στο μονοπάτι της ποιοτικής φιλοξενείας επισκεπτών.

Δωμάτια
Το Καταφίλι Στομίου διαθέτει οχτώ (8) τρίκλινα ευρύχωρα διαμερίσματα στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν παρέες ή τετραμελείς οικογένειες.
Το Καταφίλι Στομίου διαθέτει οχτώ (8) τρίκλινα ευρύχωρα διαμερίσματα στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν παρέες ή τετραμελείς οικογένειες.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει:
Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο και ηλεκτρική εστία
Καθιστικό Αυτόνομη θέρμανση Μπάνιο Ζεστό νερό όλο το 24ωρο Κλιματισμό Τζάκι Τηλεόραση Πολυτελή επίπλωση Μπαλκόνι και βεράντα Εσωτερικό διάκοσμο από πέτρα

Yπεύθυνος Νικόλαος Στράτος.
τηλέφωνο 69770202307

Ο ξενώνας Καταφίλι Στομίου επιπλέον διαθέτει και προσφέρει: Σαλόνι διαθέσιμο σε όλους τους ενοίκους, με τζάκι, μπάσια (παραδοσιακά ηπειρώτικα καθίσματα), τραπέζια, τηλεόραση και επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Άνετο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων. Εμπεριστατωμένο τουριστικό οδηγό για μια παραμονή μεστή από όλες τις υπέροχες δυνατότητες που έχει να προσφέρει η κόνιτσα. Προσεχώς κήπο και χώρο μπάρμπεκιου.

Σημειωτέον: Κέντρο Υγείας, Φαρμακεία, Τράπεζες, Υπηρεσίες, Αγορά, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Μπάρ και Καφέ: Όλα σε απόσταση 500μ από το Καταφίλι Στομίου.

Yπεύθυνος Νικόλαος Στράτος.
Τηλέφωνο 6977 202307

 
online